Objectinformatie Locatie & bereikbaarheid Business Park Specificaties Afmetingen & prijzen Foto's Contact
UK Business Court Amsterdam> Business Park

Business Park

Business Park Amsterdam Osdorp is een nieuw bedrijvengebied dat is aangelegd in de Lutkemeerpolder tussen Amsterdam en Schiphol aan de rand van de Haarlemmermeer. Ontwikkelaars zijn de Schiphol Area Development Company (SADC) en Stadsdeel Nieuw-West. Het park ligt in de DGVS-zone (Documentloos Goederen Volg Systeem). Een groot voordeel voor expediteurs en transporteurs die zich hier vestigen.

Interactieve kavelkaart

Klik hier voor de kaart met alle kavels van Business Park Amsterdam Osdorp. Voor meer informatie over Business Park Amsterdam Osdorp, klik hier.

Onderdeel van de DGVS-zone

In de DGVS-zone (Documentloos Goederen Volg Systeem) hoeft voor goederen onder douanetoezicht geen aangifte te worden gedaan. De communicatie met de douane vindt plaats door elektronische gegevensuitwisseling. Het vervoer tussen Schiphol en Business Court Amsterdam verloopt daardoor een stuk sneller en efficiënter.

Reeds gevestigde bedrijven

Inmiddels zijn veel aansprekende nationale en internationale bedrijven gehuisvest op het bedrijventerrein. Zo zijn ondermeer Corning Life Sciences, Focus Amsterdam, G4S, McDonald’s en Taylor Guitars te vinden op Business Park Amsterdam Osdorp. 

bedrijfsruimterondschiphol afbeelding